Sezona 2010

26.02.2010 09:12

Ahoj draci,

končí dlouhý zimní spánek a začíná nová sezona. Po zdařilé premiéře minulý rok, by ta letošní sezona mohla být ještě lepší. Důležité také bude, jak se dohodneme s Novou Vsí na platbách za tréninky, pronájmu šaten a podobně. Vzhledem k tomu, že minulý rok byl v tomhle chaotický, navrhuji následující. Pro každého roční poplatek na tréninky 500,- Kč. Pokud dojde poté někdo, kdo tento poplatek nemá zaplacený a bude s námi chtít jezdit pravidelně, tak zaplatí poměrnou část podle toho, kdy se k nám přidal. Až pokud bude tento návrh schválen, zajdu s tím na loděnici a uvidíme, co na to řeknou. Já budu chtít, abychom měli v této ceně volný přístup do šaten a hlavně na toalety! Taky bude záležet, kolik nás bude a kolik peněz jim dáme. Peníze těch, co by se přidávali postupně, bychom si dali do vlastní kasy a použili je na jiné věci (závody, opékačku apod.).

Také bychom mohli vyřešit, které závody letos chceme jet - terminovka2010.pdf (118 kB). Dal jsem takovou malou anketu, které závody by připadali v úvahu. Předpokládám, že budeme chtít jet tradiční závody - ONV, Pálava a Kojetín. Možná by se dalo uvažovat o některém z prvních závodů a to Pálava-Pasohlávky a Břeclav. Ta je dokonce pouze na jeden den. Což v květnu může být výhoda. Zajímavé by to mohlo být i v Hranicích. Není to daleko a prostředí je tam velmi pěkné. Co určitě nedoporučím, jsou druhé závody v ONV při mistrovství republiky. Určitě máte v paměti, jak to minulý rok vypadalo. Bohužel zatím netuším, z kolika závodů se budou počítat body. Minulý rok bylo 5 závodu GP východ a počítali se body ze tří nejlepších. Letos je závodů sedm. Každopádně hlasujte, ať se demokraticky rozhodneme :-).

A poslední věc, kterou jsem chtěl začít. Určitě by se nám hodil nějaký ten sponzor. Takže kdo má známosti a ví o lidech, kteří by se chtěli prezentovat na závodech, kde se pohybuje spousta potencionálních zákazníků z celé Moravy, tak se je pokuste přemluvit. Minimálně půjde o peníze na dresy, na kterých bude reklama daného sponzora. Pokud se podaří sehnat penízek víc, tak by se dalo použít na zaplacení startovného na závodech.

Každopádně bychom se měli ještě před začákem sezóny někde potkat a domluvit se na podrobnostech. Tento termín Vám dám určitě brzo vědět. Pokud máte nějaké dotazy a připomínky, tak se určitě ozvěte. Potřeboval bych aspoň předběžně vědět, kdo bude jezdit a kdo ne.

 

Dračím lodím zdar.

Tom

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.