Břeclavský drak 2010

16.05.2010 11:10

Nazdar všem promrzlým účastníkům závodů v Břeclavi. Doufám, že ikdyž byla taková kosa, tak se Vám tam líbilo. Myslím, že jsme naší účastí neudělali ostudu a těším se za 14 dnů do Nové Vsi, kde to může být ještě lepší. Minimálně semifinálová jízda byla skvělá a proto přikládám do alba i výsledkovou listinu semifinále a pár dalších obrázků. Ostatně všechny fotky najdete na stránkách - pobreznihlidka.rajce.idnes.cz. Fotek není mnoho, protože jsme si z naší jediné fotografky udělali věšák na oblečení :-). A pokud má ještě někdo nějaké fotky, tak budu rád, když mi je pošle, abych je mohl přidat na stránky.

Bohužel ještě nemám oficiální výsledky, ale neoficiální jsou tyto. V závodu na 200m jsme skončili 14., v závodu na 1000m 11. Takže body máme nějaké udělány a doufám, že naším posledním závodem budou finále GP v Račicích. To byl náš cíl už minulý rok, kdy nám to o jedno místo nevyšlo a skončili jsme 21. Pokud skončíme letos na stejné pozici, tak jsme tam. Letos je finále rozšířeno na 30 nejlepších mužstev. 

No a doufám, že nezapomenete taky na trénink. Pokud nebude pršet, tak klasicky v úterý 17.00. Dojděte v hojném počtu. Další závody se blíží !!

 

Hoj Tom

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.