Slovácký festival dračích lodí 2010

02.06.2010 17:43

 Nazdar draci,

tak se nám přece jenom počasí a nejen to vydařilo a závody v Nové Vsi jsme zvládli vskutku dobře. Do fotogalerie jsem přiložil nějaké vybrané fotky a všechny ostatní co mám, jsem dal na RAJCE. Pokud budete mít nějaké fotky i vy, budu rád, když mi je pošlete, aby se o ně mohli podělit všichni.

Výsledky už všichni asi znáte. Každopádně všechny najdete tady - onv_-_slovacky_pohar_2010.pdf (51,5 kB). V celkovém pořadí Grand Prix jsme se v tuto chvíli posunuli na 10 místo. Bohužel je tam spousta mužstev, které ještě neodjeli stejný počet závodů a počítám, že nás předběhnou, jakmile je budou mít odjety. A tady právě vidím velkou mezeru, kterou musím dohnat. Jezdíme pravidelně na závody, ale výrazné zlepšení nepřichází. Co s tím? Začít pořádně chodit na tréninky - pravidelně.Pokud totiž budeme jezdit pokaždé v jiném složení a na jiných místech a někteří pouze na závody, tak se na ty lepší a nejlepší budeme dívat vždy zezadu a to snad nechceme, ne?!

Ale zlepšení už tam aspoň částečné je, to nemůžu popřít. Jen tak pro zajímavost. Loni jsme zajeli kilometr asi o minutu a půl pomaleji než nejlepší mužstvo. A letos? Necelých 50 sekund a to tu byla větší konkurence. Na druhou stranu, na 200m je ten čas horší než loni. Tam nám i ostatním vítr a vlny zase sekundy ubrali.

Na dalších závodech se domluvíme, co nejdříve. Vidím to však na půli července, už skoro klasicky, na Pálavu. Přesný termín je 17. a 18. července!

 

Hoj TOM

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.